9/17/2014

0917 IG

Egy kis instagram összefoglalás, annak aki nem követ vagy kíváncsi a képekre itt a blogon is, néhány megjegyzéssel együtt.

SUMMER MEMORIES


Még az EB selejtezőkre kimentünk júliusban, kicsit regenerálódtunk a Sound után, esti program helyett.


I : sünibaba, nyári estéken.
II: velencei strandolás, pihenés még nyáron.
III: Kocka, a Király utcához közel található, nagyon jó étterem, finom kaják és korrekt árak.

I: True
II: "No Make-Up" makeup selfie
III: Imádom ezt a kilátást, főleg nyáron.

I: Zürich. Nem én csináltam a képet, de annyira megtetszett, hogy kiraktam, akkor már csak 7 nap volt az utazásomig és nagyon izgatott voltam. Egyébként tényleg ilyen gyönyörű a naplemente a hegyek között.
II: Iszogatás nálunk, megint ezzel a gyönyörű kilátással, egyre jobban hiányzik a nyár, ahogy nézem át a képeket.. :(


Szigeeet! A nyár második fesztiválja is csodálatos volt, egy napra mentem, sejthetitek melyikre... :) Stromaera nem jutottunk be, annyira nem sajnálom, de megnéztem volna... Bastille gyönyörű volt, egyik legjobb koncert volt szerintem az egész Szigeten. Axwellre is elmentünk, de nem volt szerintem akkora durranás, aki LSD, speed, ecstasy vagy ilyesmi függő, annak biztos jó lehetett, a két jó számát lejátszotta, de egyébként nem élveztük. Reggel fél hétre sikerült hazaérnem, este hétkor pedig indultam Svájcba már, nem voltam épp a legjobb állapotban. :D

SWITZERLAND MEMORIES


Szóval az augusztusom nagyjából: bulik, Sziget, Svájc, tanulás, vizsga és egy házibuli a végén. Nagyon jó hónap volt, talán a legjobb nyári hónap is. Az osztályzó vizsgám, amire nagyon sokat készültem 5-ös lett, ezzel megvan az első 11-es évvégi jegyem. Nem stréber vagyok, aki egész nyáron tanult, hanem jól megy az angol, ezért úgy éreztem lerakom, hogy a másik nyelvemre a franciára koncentrálhassak, amit hiába tanulok 7. éve, nem megy. :(
Svájc gyönyörű volt, ahogy a képek is mutatják, Zürichbe mentem, de ellátogattunk Luzerne-be, ahol yachtoztunk, pizzáztunk és sétáltunk egy nagyot. Voltam Európa legnagyobb vízesésénél a Rheinfall-nál, ami nagyon-nagyon megfogott, az egyik legszebb hely, ahol jártam, pedig Loch Ness se volt rossz, de ez valami mesebeli. Nagyon finom ételeket, italokat ettem, a fondü most sem maradhatott ki, de ami még fontosabb nagyooon sok mindent vásároltam őszre, szerencsére a legtöbbet leárazva.


Vásárlások :)

FALL


I: Selfie
II: Kraft záró és Play Opening a hétvégén, semmit nem változott az öreg Play, én jól éreztem magam a barátnőimmel, vicces buli volt. :)
II: A Ferenciek a legszebb része Budapestnek, az egyetlen hely ahol szeretek várakozni a buszra. 


csók, C.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése