7/01/2014

0701 SUMMER NIGHTOUT(FIT)









A nyárban talán az a legjobb, hogy mindenki felszabadultabb és jobban élvezi az életét és saját magát és ez megjelenik az öltözködésünkben is. Nekem nagyon sokat fejlődött a stílusom az évek során, pont ma jött szembe velem egy emlék, ami három éve volt és végiggondoltam, hogy mennyi minden történt velem és mennyi minden változott, de gondolom ez az értelme a teenage kornak. :) Összeszedtem nektek a mostani kedvenc outfitemet, amit egy nyári estére simán bedobhattok. Ez az egy nyári magassarkúm maradt mivel a kedvencemet ellopták a hétvégei buliból (hosszú sztori).
By the way, a sort most hétvégei szerzemény fehérben is megvettem, mert kb. 1 áráért kaptam 2-őt. A top, nyaklánc és cipő márciusi skóciai szerzemények a Primarkból. A parfüm Prada Candy, imádom de váltani fogok ezután, a rúzs pedig a kedvenc Essence nude rúzsom, amit még az őszi svájci utazásomon vettem, amikor egy német outletbe látogattunk el és persze a sminkes részt sem hagyhattam ki.

Ti miket vettetek eddig a leárazásokon?

csók, C.

FACEBOOK | ASK | INSTAGRAM

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a cipőd! *-* Én is hasonlót keresek, mert folyton magassarkúban szaladgálok, de valahogy a nyári darabokkal sosincs szerencsém. Nagyon pici a lábam (35-ös), és a nyitott orrú cipőkben, szandálokban egyszerűen nem ér végig :D

    VálaszTörlés
  2. Szuper összeállítás! Én eddig csak felsőket vettem, a rövidnacik tervben vannak már, várom a nagy leárazásokat! :)

    xx
    www.stylelounge.me

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Essence Dare to Be Nude, 05-ös árnyalat (én mindig lemattítom púderrel pluszba :) )

      Törlés